14-16 ЛЮТОГО 2024 | МВЦ | Київ | Україна


14-16 ЛЮТОГО 2024 | МВЦ | Київ | Україна


💪 Airontrade - на KyivBuild 2024!

💪 Airontrade - на KyivBuild 2024!

Компанія Airontrade працює на ринку енергоефективних світлопрозорих рішень з 2012 року та має надійну репутацію на будівельному ринку країни.

Airontrade спеціалізується на розробці та виробництві світлопрозорих енергоефективних рішень для покрівлі та фасаду 🏠🏢, а також безпечного скління й енергоефективних легкоскидних конструкцій, що допомагають заощадити енергію та створити комфортне і безпечне середовище для роботи та життя.

☝️ Airontrade надає повний супровід в процесі реалізації замовлення, який починається з підбору найбільш ефективного рішення, а завершується аудитом та прийняттям об'єкта на гарантійний супровід.

Враховуючи досвід розвинутих країн та усвідомлюючи потребу в економії енергоресурсів, компанія ставить собі завдання популяризації використання енергоефективних світлопрозорих рішень.

Також в планах компанії є будівництво власного заводу з виробництва світлопрозорих рішень на кілька екструзійних ліній, а це вже не тільки зміцнення власних позицій, але й нові робочі місця, податки та збереження капіталу всередині країни.

Пропонуємо наше партнерство всім зацікавленими особам, які поділяють наші погляди та цінності 🤝.

Разом ми можемо зробити Україну енергоефективною та безпечною країною для нас та майбутніх поколінь 🇺🇦.

https://airontrade.com.ua

Долучайся до головної будівельної події 📆 14-16 лютого у Києві.

📍Міжнародний Виставковий Центр, Броварський пр-т, 15

🆓 Квиток відвідувача виставки безкоштовно при реєстрації за промокодом: FB24

Зареєструватися 👉 https://bit.ly/kb_tickets

 Отримати квиток
 Забронювати стенд