14-16 ЛЮТОГО 2024 | МВЦ | Київ | Україна


14-16 ЛЮТОГО 2024 | МВЦ | Київ | Україна


💪PENETRON - на KyivBuild 2024!

💪PENETRON - на KyivBuild 2024!

Penetron Ukraine, LTD - транснаціональна компанія з офісами у більше ніж 120 країнах по всьому світу та заводами на 4 континентах.

🇺🇦 В Україні продукція заводу PENETRON представлена вже понад 25 років.За всі ці роки була налагоджена мережа національних дистриб’юторів в усіх регіонах нашої держави.

На жаль, війна внесла корективи та наразі не всі компанії мають змогу працювати, але PENETRON УКРАЇНА продовжує підтримувати складні регіони.

Силами української команди в нашу країну постачаються не лише традиційні Кристалічні матеріали PENETRON, а й широкий спектр 🙌 матеріалів для відновлення бетонів та влаштування й захисту підлог.

☝️Абсолютно всі матеріали пройшли через тестування в лабораторіях та дослідницьких станціях Національного Інституту Будівельних Конструкцій. Крім того, розроблені проєктні рішення та технології для типового застосування або як база для розроблення індивідуальних рішень.

PENETRON УКРАЇНА - сучасна команда професіоналів на ринку захисту бетонних конструкцій, що бере на себе відповідальність супроводжувати об’єкти від проєкту до здачі в експлуатацію. Це не просто реалізація матеріалів, це - впровадження технологій захисту та збільшення довговічності бетонних конструкцій.

🌐 www.penetron.ua

Долучайся до головної будівельної події 📆 14-16 лютого у Києві.

📍Міжнародний Виставковий Центр, Броварський пр-т, 15🆓 Квиток відвідувача виставки безкоштовно при реєстрації за промокодом: FB24

Зареєструватися 👉 https://bit.ly/kb_tickets

 Отримати квиток
 Забронювати стенд